Deze hanglampen zijn geschikt voor het verlichten van gangen, patio’s en eetkamerhoeken. Deze hanglampen kunnen afzonderlijk of als meerdere sets worden geïnstalleerd. De beste modellen zijn onder andere van Hubbardton Forge, Northeast Lantern, Hudson Valley, Framburg en Seagull.

De kleine kroonluchters zijn er ook in verschillende stijlen, zoals barok, eigentijds en rustiek en zijn gemaakt van eclectische materialen zoals ijzer, staal, hout en natuurstenen schermen. Enkele van de populaire kleine en miniatuurmodellen zijn Clifton van Hudson Valley, Bentley van Troy Lighting, Warwick van Framburg en Malibu van Murray Feiss.

Veel bedrijven bieden ook kleinere varianten van hun grote modellen aan, dus huizenkopers moeten ook rondvragen naar de miniversies van hun favoriete grote kroonluchters.

Related Posts

Schreibe einen Kommentar