Populaire soorten buitenverlichting

Taakverlichting

De taaklampen zijn een praktische keuze voor installatie bij toegangspunten tot veranda’s, schuren, garages, enz. Ze geven een nuttige hoeveelheid verlichting om het veel gemakkelijker te maken om een ​​eigendom binnen te gaan en te verlaten. Een van de meest aantrekkelijke stijlen om boven de voordeur te installeren, is de lantaarnwandlamp die een zeer uitnodigende en stijlvolle uitstraling heeft. Ook geven de verzonken wandlampen een vergelijkbare verlichting, maar zijn ze kosteneffectiever en ideaal voor installatie boven de achter- of zijdeuren.

Schijnwerpers

Schijnwerpers zijn een handige optie om een ​​beetje extra verlichting te geven aan de zithoeken, trappen, opritten en paden buiten. Als alternatief kunnen de dekverlichting helpen om een ​​pad te markeren.

Accentverlichting

Accentlampen zijn de beste optie om een ​​vleugje drama en sfeer aan de tuin toe te voegen. Ze zijn een leuke manier om een ​​waterpartij, sculptuur, vijver, bepaalde planten of andere blikvangers buiten uit te lichten. Een enkel accentlicht dat onder gebladerte of in de buurt van een favoriet element wordt geplaatst, geeft een gefocuste en intense straal, terwijl een licht aan weerszijden van het element een flatterend en zachter effect creëert.

Beveiligingslichten

Het speciale beveiligingslicht is een goed zichtbaar en kosteneffectief afschrikmiddel voor potentiële indringers. Ze zijn handig om te installeren op het hoofdgebouw, bijgebouwen en grensmuren. De meeste van deze lampen worden door beweging of warmte geactiveerd om onmiddellijk het gebied te verlichten dat ongewenste aandacht heeft getrokken.

Zonne-verlichting

Zonnelampen zijn een energiezuinige en milieuvriendelijke optie voor de tuin. Ze hebben het potentieel om bijna 80 perfect te besparen op de dagelijkse bedrijfskosten. Deze lampen zijn afhankelijk van een zonnepaneel om energie van de zon op te nemen die wordt opgeslagen in een batterij. De meeste lichten gaan automatisch aan als de schemering valt en zorgen voor een zachte en warme gloed.

Related Posts

Schreibe einen Kommentar