Dit zijn de indicatoren die u ziet op mobiele telefoons, afstandsbedieningen, digitale camera’s en televisietoestellen. Omdat ze klein zijn, produceren ze klein licht in de vorm van een lange lichtstraal. Het leuke is dat ze compatibel zijn met verschillende soorten printplaten. Ze worden geleverd in de modus „klaar om te passen“, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u ze moet installeren.

LED-strips

Ze zijn voorzien van krachtige LED’s die met een zelfklevende coating op een dunne flexibele printplaat zijn gemonteerd. Op het eerste gezicht lijken ze op lange stroken met kleine fonkelende sterren. Je kunt ze gebruiken om verschillende kamers te decoreren, zoals danszalen, de keuken en de zithoek. Er zijn mensen die ze ook gebruiken om hun voertuigen te versieren.

LED-spots

Deze bieden helderheid en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van stoere materialen en geven veel licht, ideaal voor als je een grote showroom hebt. Ze zijn er in verschillende kleuren die u kunt gebruiken om de aandacht te vestigen op de verschillende delen van uw product. Ze worden ook gebruikt om de aandacht te trekken in arena’s.

Maïsbollen

Ze staan ​​bekend als maïsbollen omdat ze lijken op de aar van een maïs. In de lamp zitten 80-180 kleine lampjes die samenwerken om veel licht te produceren. Je kunt de lampen overal gebruiken, maar ze zijn ideaal als je ze in huis installeert.

Buisverlichting

Ze zijn slanker en korter dan de gewone lampen, dus je kunt ze op een groot aantal verschillende plaatsen installeren. Enkele van de gebieden waar u ze kunt installeren zijn: vergaderruimten, thuis en op kantoor. Ze zijn milieuvriendelijk en gaan lang mee. Helaas produceren ze niet veel licht.

Paneelverlichting

Dit zijn hoogwaardige binnenverlichtingsunits gemaakt van aluminium. Ze zijn er in verschillende vermogens, zoals 12W, 18W, 72W, 36W, 48W, 36W en 85W. Het mooie van deze producten is dat ze eenvoudig te installeren zijn en lang meegaan.

Related Posts

Schreibe einen Kommentar